понеділок, 29 серпня 2016 10:05

Ложкін йде з АП, але залишається у президентській команді - політолог

Ложкін йде з АП, але залишається у президентській команді - політолог
Борис Ложкін

Ложкін йде з посади голови Адміністрації Президента, але залишиться працювати у президентській команді. Окрім роботи на посаді секретаря Національної інвестиційної ради, він також виконуватиме функції позаштатного радника Президента. Про це в ефірі "112 каналу" заявив директор Інститут глобальних стратегій Вадим Карасьов.

"Якщо говорити про економіку, у нас головна проблема - це слабке залучення інвестицій. Ложкін прийшов у держуправління з креативного бізнесу, він тяжіє до такої роботи, до зв'язків з світовим бізнес-середовищем. Тому вважаю, що це крок уперед в його кар'єрі, тому що це дає більше можливостей. Те, що він займе позицію такого "міністра закордонних інвестицій" на сьогодні набагато важливіше і для країни, і для Президента", - зазначив Карасьов.

Політолог нагадав, що перший етап реформ в Україні відбувався із залученням іноземних управлінців-реформаторів і це була ініцатива Ложкіна.

"Перший етап, що ознаменувався "кадровим імпортом", вже завершився. Необхідні більш грунтовні реформи і тут потрібні інвестиції. В першу чергу фінанси, технології, управлінський досвід. Це теж праця над реформами, але вже не кабінетна. Потрібно проводити інвестиційні форуми, особливо в таких ключових країнах, як Британія, Німеччина, США. Потрібно їздити, презентувати, бути більш мобільним. Наскільки я розумію, Ложкін запропонував такий новий план своєї участі у реформах, і Президент з цим погодився", - наголосив Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Ложкін йде з АП, але залишається у президентській команді - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути