вівторок, 08 грудня 2009 14:47

Литвин хоче карати чиновників за подвійне громадянство

Литвин хоче карати чиновників за подвійне громадянство
Розв"язання проблеми подвійного громадянства треба починати з введення жорстких санкцій проти державних чиновників, які, окрім українського, мають інше громадянство. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час робочої поїздки до Чернівецької області, повідомляє прес-служба спікера.

На його думку, необхідно вжити заходів до підвищення добробуту громадян України. "Люди, які проживають в прикордонних областях, повинні жити не гірше, ніж за кордоном. Тоді у них не буде потреби шукати подвійне громадянство", - зазначив він.

Не менш важливим чинником розв"язання проблеми подвійного громадянства керівник парламенту назвав досягнення домовленостей щодо введення безвізового режиму для українців, "бо багато людей прагнуть отримати паспорт громадянина іншої держави для можливості вільного пересування через кордон".

Разом з тим, зазначив він, перш за все необхідно прийняти жорстке рішення по відношенню до державних чиновників, які мають подвійне громадянство. Литвин повідомив, що голова парламентського комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Олег Зарубінський розробив відповідний законопроект, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Литвин хоче карати чиновників за подвійне громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути