середа, 11 листопада 2015 14:35

Лідер "Правого сектора" Ярош заявив про відставку

Лідер "Правого сектора" Ярош заявив про відставку

Дмитро Ярош складає повноваження голови "Правого сектору".

Про це він написав у Facebook.

Як йдеться у дописі, 8 листопада у Києві відбулась конференція керівного складу "Правого сектору". Захід мав на меті - "напрацювати робочі матеріали для підготовки всеукраїнського з'їзду "ПС", стати об'єднуючим фактором для українських патріотів, підготувати революційну концепцію протидії зовнішнім і внутрішнім ворогам".

"Натомість ініціатори та деякі учасники зібрання взяли на себе нелегітимні функції: визначення стратегічного напряму розвитку "ПС" та обрання ще одного Проводу, де мені виділено посаду провідника", - написав Ярош.

Він заявив, що не збирається бути "весільним генералом".

"Як провідник я несу персональну відповідальність за все, що відбувається в організації, і не збираюся перекладати її на інших. Саме тому я не можу бути "весільним генералом" в "Правому секторі".

Тому я змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією Провід та складаю з себе повноваження Провідника НВР ПС, залишаючись націоналістом, державником і революціонером", - написав він.

Також Ярош заявив, що "отримавши поранення і потребуючи тривалого часу на лікування, довірив деякі напрямки управління рухом своїм найближчим однодумцям".

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Правого сектора" Ярош заявив про відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути