Ексклюзиви
вівторок, 05 листопада 2013 22:42

Лабунська закликала ухвалити її "доленосний" законопроект відразу в цілому

Лабунська закликала ухвалити її "доленосний" законопроект відразу в цілому
Анжеліка Лабунська. Фото: absurd.vlada.ua

Позафракційний народний депутат, автор законопроекту про лікування засуджених за кордоном Анжеліка Лабунська вважає, що її документ слід ухвалювати терміново в цілому.

Про це політик заявила в ефірі телеканалу ТВі.

"Критикувати можна все, й одним законопроектом у нашій державі все не вирішити. Але часу в нас зовсім не лишилося. Я вважаю, що проект треба приймати і в першому читанні, і в другому, і в цілому", - наголосила Лабунська.

За її словами, якщо виникне необхідність, то вносити зміни у закон можна і після його підписання президентом.

Водночас нардеп визнала, що її проект має певні недоліки.

"Я погоджуюся, що треба звузити коло засуджених осіб, які мають право скористатися нормою закону. Мабуть, треба обмежити доступ людей, засуджених за тяжкі злочини, за вбивство, за зґвалтування, довічно", - уточнила Лабунська.

"Це дійсно варте доопрацювання. Але давайте визначимося, чи хочемо ми в Європу, чи ні. У нас немає часу на друге читання", - додала парламентар.

Нагадаємо, законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном, покликані насамперед вирішити питання Юлії Тимошенко, розглядатимуться у Верховній Раді у четвер, 7 листопада.

Законопроект № 3461 авторства Лабунської рекомендували відхилити в Головному науково-експертному управлінні ВРУ, висловивши багато зауваг. При цьому опозиція готова підтримати саме законопроект Лабунської, який просила ухвалити і сама Тимошенко, і місія Європарламенту в Україні — Олександр Кваснєвський і Пет Кокс.

Зараз ви читаєте новину «Лабунська закликала ухвалити її "доленосний" законопроект відразу в цілому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути