неділя, 03 лютого 2013 17:55

Спецтема: Луценко за ґратами

Кваснєвський і Кокс завтра прилетять до Луценка на вертольоті

Кваснєвський і Кокс завтра прилетять до Луценка на вертольоті
Фото: rian.com.ua

Наглядова місія Європейського парламенту, до якої входять колишній президент Європарламенту Пет Кокс і екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський, повернеться до України у ніч на понеділок.

Про це сьогодні в Facebook написала керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган.

За її словами, відразу ж після прибуття Кокс і Кваснєвський відправляться в Чернігівську область, де в Менській виправній колонії відбуває покарання екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. Для цього європейські спостерігачі мають намір скористатися вертольотом.

"Сьогодні вночі в Україну прибувають Кокс і Квасьневській. Щоб б не втрачати час на дорогу, в Менськц колонію на побачення з Луценко завтра вранці вони вилітають на вертольоті", - написала Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка із кровотечами вирвали з-під крапельниць і вивезли в колонію - дружина

Нагадаємо, Кокс і Кваснєвський стали спостерігачами від Європейського парламенту по судовим процесам над екс-прем'єром Юлією Тимошенко і розпочали роботу 11 червня. Відповідні домовленості були досягнуті між прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і президентом Європарламенту Мартіном Шульцем.

Пізніше їх мандат був розширений: крім справ Тимошенко, вони також спостерігали за справами Луценка і колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони Валерія Іващенка. Робота спостерігачів була припинена на період парламентських виборів в Україні, після чого була відновлена.

Зараз ви читаєте новину «Кваснєвський і Кокс завтра прилетять до Луценка на вертольоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути