четвер, 23 травня 2013 15:36

Курченко заперечує приналежність до "Сім'ї"

Курченко заперечує приналежність до "Сім'ї"
За словами Курченка, вся інформація про те, що йому якось допомагає влада є казкою. Фото: ua.metalist.ua

Президент харківського "Металіста" Сергій Курченко заявив про те, що оточення сина президента Віктора Януковича не вплинуло на розвиток його бізнес-імперії.

Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

Зокрема, видання попросило Курченка прокоментувати інформацію в ЗМІ, про те, що багато в чому його успіх визначений близькими стосунками з сином генпрокурора Артемом Пшонкою, а також з найближчим оточенням президента - першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим, міністром доходів і зборів Олександром Клименком.

Як повідомляється, Курченко, відповідаючи на запитання, чи знайомий із цими людьми і як зв'язок із ними захищає його бізнес, заявив, що з жодним із вищезазначених людей у ??нього немає необхідності спілкуватися.

"Їх посади та їх положення не передбачають ніякого зіткнення з моїм бізнесом", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курченко почав постачання газу з Угорщини в Україну

За словами Курченка, вся інформація про те, що йому якось допомагає влада є казкою.

"Якби у нас була можливість спілкуватися з цими людьми і тим більше використовувати якісь преференції від влади, ми б йшли принципово іншим шляхом. Подивіться, відсотків 80 із того, що ми продаємо, - воно не з України. І економіка в основному робиться на ефективній закупівлі, а не на ефективному продажу", - заявив Курченко.

Нагадаємо, нещодавно депутат Юрій Сиротюк направив депутатський запит на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки та голови СБУ Олександра Якименка, в якому йшлося про те, що син генпрокурора "кришує" діяльність компанії Курченка "Газ-Україна-2009", яка здійснює контрабанду бензину і монополізує ринок. Пізніше нардеп від Партії регіонів Артем Пшонка (син генпрокурора) заявив про непричетність до діяльності компанії "Газ-Україна-2009". У прокуратурі ж не виявили фактів "кришування" сином генпрокурора діяльності компанії Сергія Курченка. Крім того, раніше Арбузов не зміг сказати, звідки виникають такі люди, як Курченко, але припустив, що він може бути вундеркіндом.

Зараз ви читаєте новину «Курченко заперечує приналежність до "Сім'ї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути