пʼятниця, 15 січня 2010 12:11

Кум Ющенка відмовився підтримувати його на виборах

Кум Ющенка відмовився підтримувати його на виборах

Президент Грузії Михайло Саакашвілі заперечує заяви деяких українських політиків, що нібито грузинські спостерігачі збираються їхати в Україну для підтримки на виборах конкретного кандидата у президенти.

"Президент Саакашвілі заявляє, що для Грузії бажана лише сильна, незалежна і демократична Україна. Що стосується реєстрації грузинських спостерігачів на президентських виборах в Україні, президент Саакашвілі роз"яснює, що в плани Грузії не входить підтримка будь-якого кандидата в президенти і Грузія ніяк не може втрутитися в майбутні вибори ", - заявила в п"ятницю на брифінгу прес-секретар Саакашвілі Манана Манджгаладзе.

При цьому вона зазначила, що про участь у виборах в Україні грузинських спостерігачів були заздалегідь проінформовані всі основні кандидати в президенти України.

"Президент Саакашвілі зазначає, що грузинська сторона готова надати право спостерігати за виборами в Грузії українським спостерігачам без будь-яких перешкод і обмежень", - сказала Манджгаладзе.

Нагадаємо, що вчора, 14 січня, кандидат у президенти Михайло Бродський заявив, що у спостерігачів від Грузії, яких відмовилася зареєструвати Центральна виборча комісія, були наміри зірвати проведення виборів президента.

11 січня Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації офіційним міжнародним спостерігачам від Грузії.

За реєстрацію спостерігачів від Грузії проголосували тільки 7 членів ЦВК при мінімальній кількості для ухвалення рішення - 8.

За матерiалами: Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Кум Ющенка відмовився підтримувати його на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути