понеділок, 04 лютого 2013 15:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кучма знає багато. Якщо говорить, що Тимошенко невинувата, значить має на те підстави - політолог

Кучма знає багато. Якщо говорить, що Тимошенко невинувата, значить має на те підстави - політолог
Михайло Погребинський: Кучма дуже обережний. Ніколи не скаже чогось, якщо знає, що йому це може нашкодити. Фото: obozrevatel.com

Якщо екс-президент України Ленід Кучма говорить про непричетність Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня, значить у нього є для цього підстави. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучма захищає Тимошенко, бо боїться опиниться на її місці - "бютівець"

"Як такої визначеної політики у влади немає. Є люди, які які займаються справою Тимошенко, і є члени партії які дистанціювалися від цього процесу. Я думаю, що Кучма не відчуває залежності від позиції тих, хто займається справою Тимошенко. Він має свою особисту думку. А Кучма дуже прихована людина. Я особисто нічого не знаю про нього. Я достатньо добре знав і Тимошенко і Щербаня, але не маю уявлення що там могло бути. Єдине, що знаю, повторю думку Олександри Кужель — це був час, коли всі відраховували якийсь відсоток Лазаренку. Майже кожен бізнес. Наскільки пам'ятаю ті часи, то це відповідає дійсності. Все вирішував він. Яка там роль була чи не було у Тимошенко, важко сказати. Але Леонід Кучма знає більше, ніж ми. Якщо він це говорить, то у нього є якісь підстави для цього", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: опозиція вимагатиме розслідувати смерть Кушнарьова

Політолог наголосив: "Кучма — дуже обережна людина. Якщо він би відчував, що це становить для нього якусь загрозу, він навряд чи б це говорив".

Він додав: "Кучма завжди був на певній дистанції від влади. Проти нього і справи починала прокуратура. Він трошки відрізняється від Леоніда Макаровича, який пристосовується до будь-якого президента і себе добре почуває. Він весь час був на певній дистанції".

Зараз ви читаєте новину «Кучма знає багато. Якщо говорить, що Тимошенко невинувата, значить має на те підстави - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути