субота, 02 серпня 2014 16:25

Кримські татари не підуть на вибори - Джелялов

Кримські татари не підуть на вибори - Джелялов
Фото: zn.ua

Основна частина населення Криму буденно ставиться до виборів, які відбудуться у вересні. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов.

"Виняток становлять хіба що більшість кримських татар. Є рішення Меджлісу від 12 червня про те, щоб не брати участь в цих виборах і не висувати кандидатів від кримських татар. Проте тут знайшлися люди, які шукають прихильність кримської влади. Сьогодні вони прикладають максимум зусиль, щоб схилити кримських татар до участі у виборах. Ще є півтора місяці. Подивимося, як розвиватиметься ситуація. Що стосується позиції українців, то тут складно сказати. Тому що сьогодні немає когось, хто б говорив від їх імені. Я особисто знаю тих, хто не піде голосувати, але і тих, хто сильніше росіян Криму з радістю сприймають зміни, що відбуваються", - зауважив він.

За словами заступника голови Меджлісу, передвиборча кампанія в Криму проходить спокійно. "Висять біг-борди декількох політичних сил - "Єдиної Росії", ЛДПР та "Родіни". Причому особливим креативом вони не відрізняються. Перша рекламується аналогічно Партії регіонів. Друга не мудрує - на синьому фоні жовтими буквами просто написано ЛДПР. Війни компроматів немає, тому що усі свої. Під виглядом державних заходів йде передвиборна кампанія партії влади. Більшість експертів схильна вважати, що результати виборів розписані на 90, а то і більше відсотків - в парламенті Криму велику частину місць займе "Єдина Росія", - зазначив Джелялов.

Зараз ви читаєте новину «Кримські татари не підуть на вибори - Джелялов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути