понеділок, 25 лютого 2013 06:31

Кравчук похвалився своєю обізнаністю у варениках

Кравчук похвалився своєю обізнаністю у варениках
Фото: tvi.ua

Президенту держави не обов'язково мати власний герб. Наприклад, його не має колишній глава України першої половини 90-х років минулого століття Леонід Кравчук.

Зокрема, в ефірі телеканалу ТВі, Кравчук на зауваження, що в його "спадкоємців" Кучми та Януковича є свої особисті герби, зазначив: "У мене немає. Не думаю, що це статус президента – мати свій особистий герб".

За його словами, кожна людина може собі замовити родинний герб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук: Не бачу жодної проблеми в тому, щоб піти в суд і Литвину, і Кучмі

"Але я не бачу потреби мати свій герб. Думаю, краще, щоби члени родини і я як старший, голова цієї родини, всі мали голови. А герби – це вже як вдасться", - наголосив Кравчук.

Водночас на запитання, якби він розробляв альтернативний народний герб України, то що б там помістив, колишній президент сказав: "Мабуть, я помістив би там вареники з сиром. Можливо, ще й із вишнями… Додав би також козака з вусами і макітрою вареників…"

"Напевно, ви не знаєте, але класичні українські вареники бувають тільки двох видів – із сиром та з вишнями. Це класика. А загалом вареників 42 сорти в Україні", - наголосив Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук похвалився своєю обізнаністю у варениках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути