Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 08:25

Костенко розповів, як українцям виграти торгівельну війну проти росіян

Костенко розповів, як українцям виграти торгівельну війну проти росіян
Юрій Костенко спрогнозував нову економічну "гризню" України та Росії. Фото: donbass.ua

Відразу після проголошення незалежності України наша держава втягнулась в українсько-російську торгівельну війну. І з неї жодна українська влада вийти не може.

Таку думку в ефірі 5 каналу озвучив народний депутат від фракції НУ-НС, лідер Української народної партії Юрій Костенко.

"Росія застосовує цю війну з самих початків української незалежності. Ми вже забули про війни щодо постачання в Україну нафти, газу, про те, що Росія постійно проводить інформаційну війну проти української продукції", - наголосив Костенко.

"Сирна війна закінчилась – чекаємо на наступну, - відзначив політик. - Діапазон українсько-російських торгівельних стосунків надто широкий для того, щоб розпочати чергову війну".

За словами нардепа, поки Росія не відмовиться від своєї політики домінування над українським національним інтересом, до тих пір ми будемо отримувати від Росії суцільні неприємності.

На переконання Костенка, для того, щоб зменшити негативні явища для української економіки, необхідно запровадити виробництво більшості продукції в Україні.

"Є дуже гарний рецепт: роби українське, купуй українське, захищай українське. Тоді ми дуже швидко позбавимось від тиску з боку Росії та торгівельних воєн", - підсумував парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Костенко розповів, як українцям виграти торгівельну війну проти росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути