четвер, 30 січня 2014 12:05

Корови дояться, світло є - блокування ОДА у Львові не впливає на життя області

Корови дояться, світло є - блокування ОДА у Львові не впливає на життя області
Олег Сало. Фото: nbnews.com.ua

Львівські активісти не збираються забирати барикади біля Львівської облдержадміністрації та звільняти приміщення 2-го поверху, де є кабінети губернатора та його заступників.

Тим часом, за повідомленням телеканалу ZIK, голова Львівської обласної держадміністрації Олег Сало працює та проводить наради у приміщенні Академії Сухопутних військ на вул. Стрийській. В ОДА пропускають простих службовців.

На сайті облдержадміністрації розміщене звернення Сала до мітингувальників. Голова адміністрації попереджає, що "від роботи органів виконавчої влади залежить вчасна виплата зарплат, пенсій соціальних виплат незахищеним верствам населення, забезпечення навчального процесу у школах, дитячих садочках, надання вчасної медичної допомоги, роботи житлово-комунальної сфери".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція сконцентрується на поверненні до Конституції 2004 року - Пашинський

Проте у головній будівлі адміністрації на вул Винниченка розміщено лише частина департаментів ЛОДА. Скажімо, департамент агропромислового розвитку розташований на проспекті Чорновола.

"Повірте, навіть ще через тиждень блокування Львівської ОДА нічого не зміниться на Львівщині: корови доїтимуться, світло в домівках горітиме", – сказав телеканалу депутат Львівської облради від Народного Руху Олександр Ганущин, який 5 років працював в адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Корови дояться, світло є - блокування ОДА у Львові не впливає на життя області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути