середа, 01 травня 2013 10:34

Комуністи, поклавши квіти до пам'ятника Леніну, рушили до Майдану Незалежності

Комуністи, поклавши квіти до пам'ятника Леніну, рушили до Майдану Незалежності
Фото: ru.golos.uа

Комуністи на чолі із лідером КПУ Петром Симоненком поклали квіти до пам'ятника Леніну навпроти столичної Бессарабської площі.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, потім Симоненко із кількома десятками прихильниками рушив пішки Хрещатиком у бік Майдану Незалежності. В інтерв'ю журналістам він зізнався, що прийшов сьогодні в гарному настрої: "Тому що нам є що сьогодні звітувати учасникам протестів по всій Україні. Ми будемо говорити про те, що зробили за рік після минулого мітингу по всіх областях України, де ми проводили протести. У нас є конкретні результати. Я буду про це говорити в своєму виступі".

"Русскому языку – статус государственного!" - комуністи збираються на мітинг в центрі Києва

Неподалік наметового містечка на захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко, Симоненко став у колону на чолі якої хлопці та дівчата тримали транспаранти: "Таможенный Союз – путь к спасению Украины!".

Після чого всі колони рушили пішки в бік Майдану Незалежності. Всього на події близько 6-7 тисяч людей. Цю ходу супроводжувало два оркестру, учасники яких також одягнені у футболки та кепки із партійною символікою.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи, поклавши квіти до пам'ятника Леніну, рушили до Майдану Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути