вівторок, 17 січня 2012 12:17

Комуніст підозрює, що газ для населення чимось розбавляють

Комуніст підозрює, що газ для населення чимось розбавляють

Комуніст Олександр Голуб підозрює, що газ, який надходить до квартир українців, чимось розбавляють.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Ми ще повинні розібратися з тим газом, який сьогодні отримують наші громадяни. У мене як у депутат купа звернень людей про те, що газ, який йде сьогодні у квартири, у будинки - це не той, який був кілька років тому. У тому плані, що щоб закип'ятити чайник сьогодні потрібно півгодини, щоб він стояв на цьому газі", - розповів він.

"Тобто, я не знаю, може його чимось розбавляють, якісь інші гази додають... Бог його знає. Але розібратися у цій ситуації ми теж повинні для того, щоб не обманювати власних громадян", - додав комуніст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Компартії помахали рукою низьким цінам на російський газ

Голуб також заявив, що якби комуністи були при владі, то вони б обов'язково створили газотрансопортний консорціум, з "цими сховищами, які до цих пір не можуть поділити і розграбувати".

Нардеп розповів, що Україна видобуває близько 20-21 млрд власного газу і "ми повинні забезпечити цей газ для потреб людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 30% бюджету йде в кишені чиновників-жуликів - Симоненко

"Не по 400 доларів, а за собівартістю, яка є в Україні. Напевно, ось тут треба вчинити по-державному. Повернути до державної власності і ті склади, на чому наполягають комуністи, незалежно від того, кому вони належать, "регіоналам" чи "помаранчевим". І таким чином захистити наших людей", - пояснив комуніст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симоненко запропонував український газ віддати народу, а російський - олігархам

На початку виступу Голуб також обмовився, переплутавши Україну і Росію. Так, говорячи про переговори Києва і Москви щодо створення газотранспортного консорціуму, депутат сказав: "Я чесно кажучи не знаю, що пропонуємо ми, а що пропонує Україна".

Зараз ви читаєте новину «Комуніст підозрює, що газ для населення чимось розбавляють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути