четвер, 25 квітня 2013 10:32

Команда мера Черкас ініціюватиме відставку губернатора

Команда мера Черкас ініціюватиме відставку губернатора
"Вільні демократи" звернуться до органів центральної влади щодо відставки Тулуба. Фото: pvd.ck.ua

Команда міського голови Черкас Сергія Одарича домагатиметься відставки голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба через його тиск на депутатів міськради.

Про це повідомив голова фракції "Вільні демократи" у Черкаській міськраді Олег Ліходькін.

"Зараз ми сконцентруємо свої сили на тому, щоб домогтися відставки Тулуба, тому що він керує всіма цими політичними процесами. Він організовує тиск. Якщо не буде цієї людини – не буде і тиску, - говорить депутат. - Тамара Вороніна, яка була відсутня на сесії через тиск, на межі того, щоб скласти повноваження, аби не брати участі у цих політичних заколотах. Поки що ми намагалися публічно закликати до зняття Тулуба президентом. Ми продовжимо надалі проводити зустрічі з виборцями, але більш активно й конкретно роз'яснювати ситуацію, яка відбулася. Також звернемося до президента, щоб він дав оцінку цим діям".

"Вільні демократи" звернуться до органів центральної влади щодо відставки Тулуба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До цього причетний губернатор: це схоже, що сильніший давить слабшого" - у Черкасах відправляли мера у відставку

"Сьогодні губернатору підпорядковуються правоохоронні органи. І те, що сьогодні відбувається безкарність у ситуації з футболками і незаконний обшук у Ніни Набокіної. Ми звернемося з проханням втрутитися президента, міністра внутрішніх справ тощо", - наголосив Ліходькін.

За його словами, попри публічну опозиційність, "Вільні демократи" не будуть брати участі в акції "Вставай, Україно!".

"Тут двояка позиція: опозиційні сили більш широко ставлять питання – відставку уряду, президента. Але Одарич сказав, що сьогодні ми домоглися досить успішної взаємодії з президентом, кабінетом міністрів у реалізації програми розвитку Черкас. Ми нарешті одержали дозвіл і змогли випустити облігації на капітальний ремонт доріг. При уряді Тимошенко ми не могли зробити цього. Є розуміння і підтримка у реалізації програми енергозберігаючих технологій тощо", - підкреслив Ліходькін.

Зараз ви читаєте новину «Команда мера Черкас ініціюватиме відставку губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути