середа, 01 жовтня 2014 08:49

Коломойський і Ярош готують переворот в Росії - депутат Держдуми РФ

Коломойський і Ярош готують переворот в Росії - депутат Держдуми РФ
ridus.ru

Депутат нижньої палати Державної Думи Росії Михайло Дегтярьов (ЛДПР) підготував звернення на ім'я голови Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна з проханням перевірити причетність сьогоднішніх політичних діячів України до створення військових таборів і вербуванні російської молоді.

За словами парламентарія, є підстави припускати, що з їх боку проводиться вербування росіян не тільки для участі в бойових діях на стороні Національної гвардії України в конфлікті на Донбасі, але й для підготовки бойовиків для проведення державного перевороту в РФ.

В першу чергу, на думку Дегтярьова, під перевірку повинні потрапити такі персони, як голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, голова Донецької ОДА Сергій Тарута та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Дегтярьов вважає, що дії українських вербувальників є підготовкою до здійснення військового заколоту на території Росії. Відповідальність за такі діяння передбачена ст. 279 КК РФ.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський і Ярош готують переворот в Росії - депутат Держдуми РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути