Ексклюзиви
пʼятниця, 01 листопада 2013 17:12

Колесніков порадив нардепам замість курсів української вивчати економіку

Колесніков порадив нардепам замість курсів української вивчати економіку
Борис Колесніков. Фото: lenta-ua.net

"Регіонал" Борис Колесніков порадив ініціатору безкоштовних курсів української мови у Верховній Раді Олесю Донію запровадити для нардепів курси елементарної економіки.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua

"Нехай Доній введе курси елементарної економіки. Викладатимуть для своїх дітей зі "Свободи" і "Батьківщини". Готові йому безкоштовно в цьому допомогти. Можемо запропонувати їм бої на рингу з економіки. Можуть зібрати всю збірну і буде шестеро чоловік з нашої фракції. Тоді подивимось, який буде рахунок", - заявив Колесніков.

Він вважає, що ніхто з депутатів не відвідуватиме курси української у парламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала перших провладних кандидатів на довибори в п'яти округах

"Це не більше, ніж самопіар Донія. Якесь знущання і сарказм. Хто це сприймає? Якщо людина в парламенті, то зобов'язана знати українську мову. І її всі знають", - зауважив він.

"Регіонал" зауважив, чиновники можуть собі дозволити самостійно вдосконалити рідну мову з репетитором. "А чого депутатів повинні вчити безкоштовно мови? З яких міркувань? Це ж не школярі і не студенти. Кому потрібно, то підуть на платні курси", - додав він.

Нагадаємо, наступного сесійного тижня у Верховній Раді для депутатів відкриють безкоштовні курси української мови. На яких викладатимуть аспіранти з Києво-Могилянської академії. Ініціатор цих курсів народний депутат та голова Всеукраїнського комітету на захист української мови Олесь Доній.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков порадив нардепам замість курсів української вивчати економіку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути