Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2013 22:18

Колесніченко має сидіти в тюрмі, а не в парламенті - Чорновіл

Колесніченко має сидіти в тюрмі, а не в парламенті - Чорновіл
Тарас Чорновіл Фото: dpravda.org

Колишній народний депутат Тарас Чорновіл переконаний, що "Свобода" на дурість та провокацію "не ведеться", це вона показала під час приїзду до України президента Польщі Броніслава Коморовського. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Приїзд Коморовського, на мій погляд, є дуже позитивним. Він переломив націоналістичні гасла в Польщі, він їх зупинив, та переконав, що треба прийняти рішення, яке має виважений характер. "Так, це є трагедія, цих жертв треба почитати, треба задумуватися над тим, щоби таких жертв ніколи не повторилося в майбутньому", - наголосив він.

Окрім того, політик задоволений, що "українські ультранаціоналісти, в тому числі "Свобода", утрималися від будь-яких акцій. Один якийсь чоловік був, що яйцем жбурнув, але від нього навіть "Свобода" відреклася. Вони продемонстрували, що на таку дурість, і провокації не ведуться".

Також, говорячи про те, що Фаріон вимагає покарати 148 нардепів через звернення до польського Сейму із проханням визнати Волинську трагедію геноцидом, він сказав: "Те, що Фаріон звернулась - не матиме жодного результату. Хто їх має покарати? Самі себе? Колесніченка вже давно треба було посадити за статтею розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Він має сидіти в тюрмі, а не в парламенті".

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко має сидіти в тюрмі, а не в парламенті - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

235

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути