вівторок, 05 лютого 2013 15:41

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кокс і Кваснєвський після 3-годинної зустрічі з Тимошенко не вийшли до журналістів

Кокс і Кваснєвський після 3-годинної зустрічі з Тимошенко не вийшли до журналістів
Кокс і Кваснєвський не знайшли, що сказати ЗМІ після тривалого спілкування з Тимошенко. Фото: ipress.ua

Екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європейського парламенту Пет Кокс залишили територію Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" №5 у Харкові, де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко, не поспілкувавшись із пресою.

Кортеж, який супроводжував мікроавтобус із представниками Європарламенту, покинув територію лікарні о 13.50. Кокс і Кваснєвський перебували на території лікарні близько 3-х годин.

Нагадаємо, Кокс і Кваснєвський стали спостерігачами від Європейського парламенту з судових процесів над екс-прем'єром Юлією Тимошенко і розпочали роботу 11 червня. Відповідні домовленості були досягнуті між прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і президентом Європарламенту Мартіном Шульцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко попросив у Кокса та Кваснєвського дати Україні шанс

Пізніше їх мандат був розширений: крім справ Тимошенко, вони також спостерігали за справами Луценка і колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони Валерія Іващенка. Робота спостерігачів була припинена на період парламентських виборів в Україні, після чого була відновлена.

У понеділок, 4 лютого вони зустрілися у Менській колонії (Чернігівська обл.) з екс-міністром МВС Юрієм Луценком. Того ж дня вони зустрілися з екс-президентом України Леонідом Кучмою.

Зараз ви читаєте новину «Кокс і Кваснєвський після 3-годинної зустрічі з Тимошенко не вийшли до журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути