вівторок, 30 серпня 2011 11:34

Книгу екс-міністра Толстоухова видадуть за державні кошти

Книгу екс-міністра Толстоухова видадуть за державні кошти

Держава оплатить видання 1000 примірників книги екс-міністра Кабінету міністрів Анатолія Толстоухова "Харцизьк: час, події, люди. Том 1". Вартість однієї книги складе 350 грн, а весь тираж обійдеться казні у 350 тисяч грн.

Як пише газета "Дело", Держкомітет телебачення і радіомовлення України сплатить підготовку, виготовлення і розповсюдження книги екс-міністра Толстоухова. Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Як зазначено в оголошенні про закупівлю, видання книги буде здійснюватися за державний рахунок в рамках програми "Українська книга".

Буде надруковано та розповсюджено 1000 примірників книги. Загальна вартість виготовлення продукції складе 350 тисяч грн. Таким чином, кожен екземпляр книги обійдеться державній казні в 350 грн. Термін поставки - до кінця 2011 року.

Усього в державному бюджеті на 2011 рік закладено близько 20 млн грн на державне фінансування книговидання.

Толстоухов є членом Партії регіонів. З березня 2010-го по грудень 2010 року обіймав посаду Міністр Кабінету міністрів в уряді Миколи Азарова. Цю же посаду займав у 2003-2005 роках і в 2006-2007 роках в уряді Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Книгу екс-міністра Толстоухова видадуть за державні кошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути