середа, 14 серпня 2013 16:05

Кличко не здивував "Батьківщину" наміром балотуватися

Кличко не здивував "Батьківщину" наміром балотуватися
Олександр Бригинець. Фото: tvi.ua

Депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець позитивно сприймає заяву лідера УДАРу Віталія Кличка про намір брати участь у виборах президента. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами депутата, в цій заяві немає сенсації.

"Всі представники опозиції, як і передбачала Юлія Володимирівна, повинні балотуватися. А того, хто пройде в другий тур, підтримають всі опозиційні сили. Це було очевидно і домовлено дуже давно. З цього приводу була заява Об'єднаної опозиції — "Батьківщини", "Свободи" та УДАРу. Там говорилося, що якщо буде змінено закон, і вибори проходитимуть в один тур, всі три політичні сили висунуть одного кандидата. Поки такого немає,  тому кожен має повне право висуватися", - наголосив Бригинець.

Політик вважає, що Кличко не зарано заявив про свої наміри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко заявив, що боротиметься за пост президента у 2015 році

"Людина ставить перед собою певну мету. Озвучує її. Кілька днів тому я бачив по одному з телеканалів заяву Ляшка про те, що він балотуватиметься в президенти. Хіба треба говорити про намір йти на вибори в останній момент? Ні. Потрібно ж готувати електорат, працювати з ним. "Батьківщина" на з'їзді теж уже висунула кандидата в президенти — Юлію Володимирівну. Сподіваємося, до виборів ситуація навколо неї зміниться, і вона зможе взяти в них участь", - пояснив він.

Нардеп зауважив, що спільна мета опозиції — виграти ці вибори.

"А хто із наших кандидатів переможе — Тимошенко, Кличко, Яценюк, Тягнибок, Порошенко - не головне. Бо важливо, аби програв Янукович. Особисто я в другому турі буду підтримувати будь-якого кандидата від опозиції, який піде проти Януковича. Звичайно, коли в другий тур вийдуть Кличко та Тимошенко — це буде серйозний вибір для громадськості. Зрозуміло, що таким чином уже здобута перемога. Але потрібно буде ще подумати. Для багатьох вибір буде зрозумілим. Хоча  декому доведеться зважувати", - додав член "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Кличко не здивував "Батьківщину" наміром балотуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути