вівторок, 11 вересня 2012 13:57

Кличко не хоче зізнаватися, коли покине бокс

Кличко не хоче зізнаватися, коли покине бокс
Віталій Кличко пообіцяв розкрити цей секрет пізніше. Фото: sevastopol.net.ua

На прес-конференції у Києві лідер "Удару", боксер Віталій Кличко не відповів на запитання, чи йде він зі спорту. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я зможу дати окрему відповідь, але не сьогодні", - зазначив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко знову пропонує опозиції об'єднатися на мажоритарці

За словами політика, під час його бою із Мануелем Чарром було багато болі та крові. "Але той бій, в який я зараз входжу, набагато драматичніше та болючіше, аніж спортивні змагання. Політичні бої більше схожі на бої без правил. Це бій за Україну. Я впевнений, що ми зможемо перемогти", - наголосив він.

Коментуючи інформацію про те, що Чарр подав протест до WBC, спортсмен зауважив: "Я симпатизую Чарру. Він прийшов перемагати. Я також був розчарований, як і він, що бій не продовжився. Я хотів перемогти справжнім нокаутом, щоб потім не було ніяких питань. Але сталося розсічення. Воно було 4-5 сантиметрів  - я потім подивився на фотографіях і побачив ці жахливі кадри. Але ж рішення прийняв рефері за рекомендацією лікаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко здивувався пропозиції Шевченка проводити дебати

Спортсмен запропонував дочекатися відповіді від WBC, яка може бути найближчим часом.  "Я можу також подати позов і бути незадоволеним. Ще б раунд, максимум два, Чарр не зміг би рухатися, був би у горизонтальному стані", - підкреслив лідер "Удару".

Говорячи про поведінку Чарра під час бою, він заявив: "На російському телебаченні є така програма - "Хвилина слави". Коли Чарр потрапляв у об'єктиви камер, робив все, аби його помітили. Це відбулося".

Зараз ви читаєте новину «Кличко не хоче зізнаватися, коли покине бокс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути