Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2012 13:45

Кличко: Кандидатів-мажоритарників узгодимо з опозицією до кінця тижня

Кличко: Кандидатів-мажоритарників узгодимо з опозицією до кінця тижня
Кличко запевнив, обираючи спільного кандидата, звертатимуть увагу винятково на його підтримку серед людей в окрузі. Фото: Анатолій БАБАК

Уже до кінця цього тижня партія "УДАР" разом із Об'єднаною опозицією повинні узгодити спільних кандидатів у депутати Верховної Ради на мажоритарних округах.

Про це в коментарі заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко 12 жовтня в Києві, перебуваючи на нагородженні переможців всеукраїнського дитячого конкурсу "Еко ідеї зі всього світу-2012".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" не зніматиме своїх мажоритарників на користь УДАРу

"Ми вже отримали соціологію, маємо повну картину. Я впевнений, що ми повинні (разом із Об'єднаною опозицією - Gazeta.ua) висунути спільних кандидатів. Причому таких, які не мають підгрунття кулуарних домовленостей. Адже ми відштовхуємося від підтримки людей. Який кандидат має більшу підтримку серед населення, той і повинен висуватися від демократичних сил як єдиний кандидат у народні депутати. Думаю, що ми це зможемо зробити (узгодити спільних кандидатів - Gazeta.ua) сьогодні-завтра-післязавтра, до кінця цього тижня", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, партія "УДАР" разом із Об'єднаною опозицією виявили бажання узгодити спільних кандидатів від демократичних сил на мажоритарних округах. Проте переговори між різними партіями блоку й "УДАРом" затягнулися, оскільки не всі погоджуються знімати своїх кандидатів з округів на користь інших.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: Кандидатів-мажоритарників узгодимо з опозицією до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути