понеділок, 17 червня 2013 16:15

Кличко каже, що опозицію змушують блокувати Раду

Кличко каже, що опозицію змушують блокувати Раду
Фото: udar-volyn.blogspot.com

Лідер фракції УДАР Віталій Кличко запевняє, що опозицію змушують до блокування парламенту.

Про це він сказав у понеділок під час онлайн-конференції.

"Нам часто кажуть: парламент блокується, парламент не працює, - зауважив Кличко. - Але це крайні заходи, на які ми йдемо. Бо якщо парламент працює — то він має працювати за чітко задекларованими правилами, які прописані в законі Україні, прописані у регламенті".

"І будь-які порушення регламенту та законів ми відслідковуємо. Якщо виникають якісь порушення, які бачить опозиція, то ми — протестуємо. Це (блокування парламенту - ред.) крайній захід, на який нас змушуют", - пояснив лідер УДАРу причини частого блокування парламенту опозицією.

Водночас, Кличко запевнив, що фракція як подавала, так і буде надалі подавати законопроекти соціального спрямування. Однак, поскаржився він, партія влади такі законопроекти ухвалювати не хоче.

"Законодавчих ініціатив багато і вони зараз проходять у комітетах. Але не завжди ці ініціативи підтримуються у залі, - наголосив політик. - Ми подавали питання про пенсійну реформу. На жаль, Партія регіонів не підтримала цей законопроект. Ми неодноразово подавали законопроект, пов'язані із соціальною складовою, ми неодноразово подавали законопроекти щодо виборів у Києві. Але дехто дає "відмашку" зверху. Зараз ми знову його подаватимемо, але, думаю, не підтримається і буде провалений. І хто за нього не голосуватиме — теж зрозуміло. Це Партія регіонів і їхні сателіти".

Він переконаний, що ПР не голосує за такі законопроекти, тому що турбується про людей "лише на словах".

Зараз ви читаєте новину «Кличко каже, що опозицію змушують блокувати Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути