вівторок, 23 лютого 2016 10:46

"Київ не піде на російський план щодо Донбасу" - Клімкін

"Київ не піде на російський план щодо Донбасу" - Клімкін
УНІАН

Київ не виконуватиме вимог російської сторони, які ґрунтуються на її прочитанні тексту Мінських домовленостей.

Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін на спільній прес-конференції з главами МЗС Німеччини та Франції, - пише "Європейська правда"

Клімкін заявив, що Україна лишається вірною своїм обіцянкам щодо проведення виборів на Донбасі, але не погодиться на їх проведення, доки не буде впевненості у їх чесному результаті.

"Тільки коли мешканці Донбасу зможуть під час вільних і чесних виборів висловитися і довірити свою долю мешканцям самого Донбасу, а не тим, хто за підтримки РФ та за наслідками фейкових виборів перебуває там при владі зараз - тільки тоді у нас є шанс на виконання Мінська", - сказав міністр.

"Ми віддані Мінську, але не його російському баченню, коли Росія хоче інтегрувати до України той Донбас, який перебуває під російським квазіуправлінням", - додав Клімкін.

Нагадаємо, в Україні з дводенним візитом перебувають голови МЗС Німеччини та Франції Франк-Вальтер Штайнмаєр і Жан-Марк Еро. За словами західних політиків, альтернативи Мінську-2 немає.

Зараз ви читаєте новину «"Київ не піде на російський план щодо Донбасу" - Клімкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути