середа, 28 вересня 2011 12:44

Кириленко про своїх "перебіжчиків": У нас внутрішня партійна демократія

Кириленко про своїх "перебіжчиків": У нас внутрішня партійна демократія

Лідер партії "За Україну", народний депутат від НУ-НС В'ячеслав Кириленко нікого у своїй політсилі силоміць не тримає. Тому партієць не стримує охочих перейти до складу інших партій, наприклад, до "Фронту змін" Арсенія Яценюка.

Про це Кириленко заявив Gazeta.ua, коментуючи те, що учора правління партії "За Україну" у Тернополі офіційно влилося у місцевий осередок "Фронту змін".

"Це хід декількох людей, а не всієї обласної організації. Тому хто хоче йти в іншу партію - будь ласка. У нас внутрішня партійна демократія. А більшість лишається у складі партії "За Україну". Тому жодних проблем тут немає", - запевнив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Яценюка пішли тернопільські "заукраїнці"

За його словами, у найближчі два тижні у Тернополі відбудеться обласна конференція партії, результати якої будуть обов'язково оприлюднені.

"Оберемо нового керівника, та й все. У нас є декілька кандидатур на цю посаду. Але казати зараз прізвища немає сенсу - це все буде вирішувати конференція", - підкреслив Кириленко.

Крім того, коментуючи останні події у Печерському районному суді м. Києва навколо справи Юлії Тимошенко, "заукраїнець" зауважив, що не можливо прогнозувати, чи винесе суд вирок на цьому тижні.

"Це залежить від того, яку вказівку отримає суд від влади. Тому ні позитивну, ні негативну відповідь дати не можу. Очевидно те, що суд діє не згідно судової процедури, а за політичними вказівками", - підсумував Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко про своїх "перебіжчиків": У нас внутрішня партійна демократія ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути