середа, 10 жовтня 2012 15:39

"Канадський" журналіст Майкл Щур взявся за "троллінг" українських нардепів

"Канадський" журналіст Майкл Щур взявся за "троллінг" українських нардепів
"Чи відчувають вони дискомфорт через розмір депутатського ***?"

Український тележурналіст Роман Вінтонів, який представився співробітником канадського телеканалу "УТ-Торонто" Майклом Щуром вкотре розіграв народних депутатів України.

Журналіст розпитав депутатів про їхні звіти та декларації, провівши аналогію із статевими органами. "Чи відчувають вони дискомфорт через розмір депутатського ***? Чи хизуються депутати розміром *** один перед одним? Чи ставляться зверхньо до депутатів у кого маленький ***?", - підходив він із такими запитаннями Катерини Ващук (Народна партія), Владислава Забарського (ПР), Віктора Уколова (Батьківщина).

Наприкінці сюжету зазначено, що "на прохання окремих депутатів Верховної Ради редакція програми "Чим живеш, Україно?" приховала слова "декларація" та "звіт".

Нагадаємо, перед святкуванням Нового року Вінтонів приходив до Верховної Ради у костюмі кролика та ставив депутатам провокаційні питання.

Зараз ви читаєте новину «"Канадський" журналіст Майкл Щур взявся за "троллінг" українських нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути