пʼятниця, 27 вересня 2013 11:52

Як вона блокуватиме? Ми ж бачимо, що опозиція не спроможна на це - "регіонал" про наступне засідання Київради

Як вона блокуватиме? Ми ж бачимо, що опозиція не спроможна на це - "регіонал" про наступне засідання Київради
Фото: partyofregions.ua

Народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов переконаний, що засідання Київради 2 жовтня відбудеться, і на ньому будуть прийняті необхідні рішення.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це завдання опозиції — робити розголос, а завдання влади працювати", - висловив думку народний депутат від Партії регіонів.

Водночас, відповідаючи на питання, яким чином реагуватиме влада, якщо опозиція буде блокувати засідання Київради: "Як вона блокуватиме? Ми ж бачимо, що вона не спроможна на це".

"Я думаю, що спокійно відбуватимуться події 2 жовтня. Засідання відбудеться — ті рішення, які потрібно приймати, Київрада прийме", - наголосив політик, висловивши сподівання, що "опозиції вистачить розуму та розуміння того, що політикам треба змагатися ідеями та пропозиціями, а не силою, та руйнуванням вікон та дверей".

"Потрібно проводити виборчу кампанію, але роз'яснення суду, яке ми отримали — не влаштовує опозицію. Вони наполягають на тому, щоби проводити чергові вибори. Ми бачимо, що в період між каденцією місцевого самоврядування проводяться тільки позачергові вибори, які проводяться на термін до наступних чергових", - впевнений народний депутат від Партії регіонів.

Окрім того, говорячи проте, яким чином реагуватимуть кияни на події довкола Київради, особливо, якщо відбуватиметься силове протистояння політиків, він наголосив: "Сподіваюсь, що киянам не потрібен безлад, який вони мали під час проведення попередніх заходів опозиції, тому я не думаю, що їм це не сподобається".

Секретар Київради Галина Герега заявила, що блокування роботи Київської міської ради призведе до невиплати муніципальних надбавок працівникам бюджетної сфери, неможливості ліквідувати аварії на тепломережах і неприйняття бюджету столиці на 2014 рік.

Нагадаємо, Герега скликала засідання Київради на 2 жовтня 2013 року. Партія УДАР подала позов до Окружного адміністративного суду Києва, аби через суд заборонити проведення "нелегітимного" засідання Київради.

Вчора народний депутат від "Батьківщини" Леонід Ємець запевнив, що опозиція і надалі "боротиметься проти узурпації влади", та наголосив, що опозиція не виключає блокування засідання Київради 2 жовтня.

11 липня після того, як Герега відкрила ранкове засідання у залі почалась сутичка між депутатами Київради та нардепами. У результаті усі депутати підійшли до трибуни та заблокували її.

Зараз ви читаєте новину «Як вона блокуватиме? Ми ж бачимо, що опозиція не спроможна на це - "регіонал" про наступне засідання Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути