субота, 20 серпня 2016 09:50

Кадрові зміни генпрокурора-Луценка за 100 днів
14

За 100 днів на посаді генерального прокурора Юрій Луценко змінив очільників 13 обласних прокуратур і прокурора міста Києва. Більшість із них - прокурори зі стажем. Зокрема, прокурорами Тернопільщини керує людина, яка в органах із 1992 року.

Спостерігається також "рокіровка". Прокурора однієї області переводять на таку ж посаду в інший регіон.

Gazeta.ua зібрала нову команду генерального прокурора.

Перше призначення Луценко зробив на Львівщині. Обласну прокуратуру 16 червня очолив Юрій Квятківський. До того був головним прокурором Луганщини.

  Юрій Квятківський
Юрій Квятківський

Наступним у списку Луценка став Олег Жученко. Його 17 червня із першого заступника підвищили до керівника прокуратури Одеської області.

  Олег Жученко
Олег Жученко

1 липня на посаду прокурора Миколаївської області призначили Тараса Дунаса. До того керував управлінням представництва інтересів громадян та держави в суді Генеральної прокуратури України.

  Тарас Дунас
Тарас Дунас

Також 1 липня призначили очільника прокуратури Херсонської області. Ним став Віталій Тригубенко, який із жовтня 2010 року працював у ГПУ.

  Віталій Тригубенко
Віталій Тригубенко

Головним прокурором столиці 6 липня став Роман Говда. В органах працює з серпня 2003 року. Був заступником колишнього глави ГПУ Віктора Шокіна.

  Роман Говда
Роман Говда

6 липня наказом генпрокурора на посаду керівника прокуратури Донеччини призначили Євген Бондаренко. Раніше працював в органах внутрішніх справ, потім був керівником відділу Генеральної прокуратури, прокурором Київської області.

  Євген Бондаренко
Євген Бондаренко

Прокуратуру Київщини очолив Дмитро Чібісов. Був призначений 6 липня. В органах із 2000 року. Остання посада - начальник відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції у кримінальних провадженнях прокуратури Київської області.

  Дмитро Чібісов
Дмитро Чібісов

15 липня Максима Киричука призначили на посаду прокурора Волинської області. Був старшим слідчим в особливо важливих справах відділу з розслідування злочинів, скоєних працівниками прокуратури Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки ГПУ.

   Максим Киричук
Максим Киричук

Наступна кадрова зміна відбулася в Івано-Франківській облпрокуратурі. Її новим керівником 15 липня став Олександр Стратюк. Останні два роки був заступником прокурора Харківської області.

  Олександр Стратюк
Олександр Стратюк

Також 15 липня був призначений Олег Соболь. Він очолив Рівненську обласну прокуратуру. Раніше обіймав посади прокурора Львова та заступника прокурора Львівщини.

  Олег Соболь
Олег Соболь

16 липня Луценко поставив на чолі Тернопільськоъ облпрокуратури В'ячеслава Перча. В органах прокуратури працює з 1992 року.

  В'ячеслав Перч
В'ячеслав Перч

На Луганщині зміни нагрянули 19 липня. Прокурором області став Володимир Янко. Із 2014 року був прокурором Закарпаття.

  Володимир Янко
Володимир Янко

22 липня прокурором Закарпатської області став Володимир Гаврилюк. В органах працює протягом 18 років. Останні півроку був прокурором відділу управління процесуального керівництва підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України.

  Володимир Гаврилюк
Володимир Гаврилюк

Новий прокурор Чернігівської області був призначений 25 липня. Ним став Володимир Комашко. В органах прокуратури з 1999 року.

  Володимир Комашко
Володимир Комашко
Зараз ви читаєте новину «Кадрові зміни генпрокурора-Луценка за 100 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути