неділя, 23 вересня 2012 15:50

Іспанія готова розвивати туризм у Криму - іспанський посол

Іспанія готова розвивати туризм у Криму - іспанський посол
За словами посла, Крим цікавий Іспанії, тому вони готові надавати допомогу і сприяння. Фото: qtmm.org

Іспанія готова допомагати Криму в розвитку туристичної галузі.

Про це заявив посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно під час зустрічі з головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолієм Могильовим, передає прес-служба Кабінета міністрів України.

"Крим - один із найкрасивіших і перспективних регіонів України. Тут просто необхідно розвивати туристичну галузь, підвищувати якість сервісу. Для цього є всі умови. Крим цікавий Іспанії, ми готові надавати допомогу і сприяння", - зазначив посол.

У свою чергу, Могильов заявив, що Криму та Іспанії необхідно збільшувати двосторонній туристичний потік і зміцнювати співробітництво в туристичній сфері.

"Іспанія - один зі світових центрів туризму, в тому числі, за рахунок великої кількості об'єктів культурної та історичної спадщини. Крим має всі можливості, щоб стати курортом що веде свою діяльність цілий рік. Нам необхідно розвивати співпрацю у цій сфері", - сказав Могильов та запросив усіх зацікавлених представників Іспанії взяти участь у III Міжнародному Чорноморському економічному форумі.

Зараз ви читаєте новину «Іспанія готова розвивати туризм у Криму - іспанський посол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути