вівторок, 31 березня 2015 15:52

Інструкторів для Нацгвардії тренуватимуть найкращі американські специ

Інструкторів для Нацгвардії тренуватимуть найкращі американські специ

Американські військові будуть тренувати інструкторів для Національної гвардії України.

Про це сьогодні повідомив президент України Петро Порошенко під час зустрічі із активом Чернігівської області в облдержадміністрації.

За словами Порошенка, учора він підписав відповідний указ про допуск американських військових до проведення навчань на території України.

"Це не просто навчання – 290 найкращих американських спецпризначенців тренуватимуть інструкторів Нацгвардії, які розповсюдять досвід серед українських військовослужбовців", - сказав президент.

Крім того, Порошенко висловив сподівання, що будуть залучені до навчань і військовослужбовці інших країн, аби "брати найкраще з того досвіду, який вони мають".

Глава держави також повідомив, що на сьогодні уже укладено близько 87% контрактів, запланованих на рік, у військово-промисловій сфері. Оборонні підприємства завантажені роботою 24 години на добу.

"Мобілізований, підготовлений, одягнений і нагодований український воїн, має мати найкраще озброєння", - наголосив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Інструкторів для Нацгвардії тренуватимуть найкращі американські специ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути