четвер, 30 травня 2013 02:08

Іллєнко підтвердив, що "свободівці" збираються й організовано займаються спортом

Іллєнко підтвердив, що "свободівці" збираються й організовано займаються спортом
За словами Іллєнка, "свободівці" займаються спортом, аби могти захистити себе і близьких від нападників. Фото: lb.ua

Народний депутат від фракції "Свобода" Андрій Іллєнко не бачить нічого поганого у тому, що "свободівці" організовано займаються спортом, аби вміти себе захистити від нападників з боку влади.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що столичні "свободівці" орендують декілька залів для тренування бойовиків. Зокрема у повідомленні йшлося, що один із таких залів діє на Троєщині, а ним курує депутат Іллєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У футбольних фан-клубах опозиція тренує бойовиків для вуличних сутичок – активіст

"Звинувачувати "Свободу" у тому, що хтось там десь тренується – це просто смішно, – говорить нардеп. – А що, краще щоб молодь із пивом сиділа на лавочці чи біля комп'ютера? Так, ми займаємося спортом, у тому числі й організовано. Ми підтримуємо здоровий спосіб життя, піклуємося про своє здоров'я. І в цьому немає нічого не те, що протизаконного, а й нічого поганого. Тому що у здоровому тілі – здоровий дух".

За словами Іллєнка, активісти його політсили займаються спортом, аби мати змогу захистити себе і близьких від нападників.

"Свобода" прекрасно усвідомлює, що в умовах тотального терору проти нас, у тому числі й фізичного, треба вміти себе захистити. Себе, свою дружину, дівчину, маму тощо. Бо за останні тижні уже декілька нападів було вчинено на активістів "Свободи". Із застосуванням кастетів, спецзасобів людей добили до реанімації. Тому якщо хтось підтримує свою фізичну форму, то в цьому абсолютно нема нічого поганого", – переконаний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звинуваченням "Свободи" у неонацизмі влада хоче заговорити свою причетність до бійок 18 травня - нардеп

Він також наголосив, що, запускаючи подібну інформацію про "Свободу", влада намагається маніпулювати думкою громадян.

"Це маніпуляція влади, намагання сказати, що якщо ти ходиш у спортзал, то значить ти бойовик, фашист, неонацист. Я розумію, що хтось дуже хоче, аби всі українці тільки пили пиво, деградували і в 40 років помирали. Проте ми дотримуємось іншої думки", – підкреслив Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «Іллєнко підтвердив, що "свободівці" збираються й організовано займаються спортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути