пʼятниця, 14 жовтня 2011 15:55

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Хворий Луценко тримається на адреналіні

Хворий Луценко тримається на адреналіні

Сьогодні на засіданні Печерського суду екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку стало погано. Про це в коментарі Gazeta.ua сказала його дружина та захисник Ірина Луценко.

Вона зауважила, що на кожному засіданні суду в екс-міністра болить живіт. "По ньому видно, що він терпить. Я на засіданні думала, що якщо будуть ще свідки, буду просити, щоб викликали швидку або якогось гастроентеролога. Йому дійсно погано, тримається на адреналіні", - наголосила Луценко.

Дружина екс-міністра розказала, що його в СІЗО не лікують. "Я передаю йому медикаменти, які рекомендувала йому комісія Міністерства охорони здоров'я. Легше не стає, тільки гірше", - зазначила вона.

Луценко пояснила, що комісія її чоловіку рекомендувала подрібнене, дієтичне харчування – "їсти потрошку п'ять-шість разів на день, а він не має змоги цього робити, тому що кожного дня присутній на засіданнях суду".

Зараз ви читаєте новину «Хворий Луценко тримається на адреналіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути