четвер, 28 травня 2015 13:57

"Хунтівська" точка зору Авакова: Лінію розмежування треба повністю закрити

"Хунтівська" точка зору Авакова: Лінію розмежування треба повністю закрити
Фото: espreso.tv

Через випадки корупції і контрабанди міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує повністю закрити лінію розмежування в зоні АТО.

Інформацію передає "24 канал".

"Моя позиція наступна: треба лінію розмежування закрити повністю. Від усього. Це моя радикальна точка зору — по-хунтівськи, по-нашому. Закрити лінію. Пішки ходіть, на цивільних авто проїдьте, але товар — ні. Нехай отримують товар з Росії", — сказав Аваков.

Голова МВС запропонував також своє рішення щодо контрабанди. На думку Авакова, можна призначити 2-3 позиції критичного імпорту, які цікаві Україні.

"А населенню — дозволено переходити на українську сторону і купувати продукти, переносити в руках або на своєму легковику. І жодних фур! Хочете незалежного життя? Хочете дружби з Росією? У вас Російська Федерація під боком — дружіть. Хочете жити за законами України, ви українці? Окей, Мінські домовленості: на кордоні з Росією стають наші прикордонники. І ми самі розберемося", - пояснив Аваков.

Міністр наголошує, що відповідальним за контроль на лінії розмежування має бути штаб АТО.

"Все, що відбувається в зоні АТО, — відповідальність антитерористичного центру на чолі з першим заступником голови СБУ Василем Грицаком, який на сьогодні запропонував низку цікавих рішень проблеми. Ми тільки виконуємо накази в рамках АТЦ", — підсумував Аваков.

Зараз ви читаєте новину «"Хунтівська" точка зору Авакова: Лінію розмежування треба повністю закрити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути