вівторок, 14 червня 2011 16:46

Хара "розбазарює" державне майно - Волинець

Хара "розбазарює" державне майно - Волинець

Народний депутат від Партії регіонів, голова Федерації профспілок України (ФПУ) Василь Хара, не дивлячись на те, що боїться кримінальної відповідальності, "розбазарює" профспілкове майно своїм однопартійцям.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат від БЮТ Михайло Волинець.

Політик вважає, що Хара веде подвійну гру, проводячи пікети і вимагаючи відставки генпрокурора і, водночас, роздаючи профспілкове майно.

За словами опозиціонера, "регіонал" хоче, з одного боку, позливати своїм однопартійцям майно,бо від його привласнення - мільярдні доходи", а, з другого боку, боїться відповідати перед колегами із профспілок.

"Бютівець" розповів, як свого часу грузинські спецслужби запросили до себе голову Об'єднання профспілок Грузії Іраклія Тугуши і точно сказали йому,скільки той вкрав у держави через продаж майна.

"Його попередили, що посадять, якщо він не поверне кошти. Він гроші віддав. Через деякий час він змушений був повернути вкрадене майно. Після цього зібрались профспілковці і вигнали його", - зазначив Волинець.

"Наш Хара нагадує персонажа з творчості Ільфа і Петрова - у них є герой, який крав, йому було соромно за це, але він продовжував красти. І Хара у такому ж становищі - краде, розбазарює майно. Але ж за це треба відповідати", - зауважив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Хара "розбазарює" державне майно - Волинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути