Ексклюзиви
четвер, 23 січня 2014 23:21

Гузар закликав збергіати спокій духу та міру в емоціях у разі введення надзвичайного стану

Гузар закликав збергіати спокій духу та міру в емоціях у разі введення надзвичайного стану
Фото: univ.kiev.ua

У разі введення надзвичайного стану настоятель Української Греко-католицької церкви, кардинал Любомир Гузар радить зберігати спокій духу.

Про це він заявив під час прес-конференції ініціативної групи "Першого грудня"."Я надіюсь, що до надзвичайного стану не дійде. Але якщо все ж станеться, треба боронити гідно те, що маємо.

Проте не перебирати міри. Нині емоції доведені до такого, що люди не замислюючись, проливали кров. Треба зберігати спокій духа. Але то не значить, що треба бути байдужим - "сонце гріє, все в порядку". Треба бути реалістом і зберігати міру", - сказав Блаженнійший.

Він закликав також зберігати міру в емоціях, не дати пристрасті опанувати себе. Зауважив, що для нього самого ці слова є теорією, але він в неї щиро вірить."Якщо дамо себе спровокувати також потерпимо. Дуже прикро, що влада не хоче чути народ. Тут треба сказати словами поетки: "Без надії сподівайтесь". Робіть усе можливе, щоб найгірше не справдилось. Треба бути обережним, виваженим у своїх словах і діях, - наголосив Любомир Гузар.

Зараз ви читаєте новину «Гузар закликав збергіати спокій духу та міру в емоціях у разі введення надзвичайного стану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути