понеділок, 22 квітня 2013 20:29

Губернатор Черкащини не бачить нічого поганого у тому, що обласну філармонію очолила 23-річна "регіоналка"

Губернатор Черкащини не бачить нічого поганого у тому, що обласну філармонію очолила 23-річна "регіоналка"
Сергій Тулуб Фото: gazeta.ua

Губернатор Черкаської області Сергій Тулуб не вбачає нічого поганого в тому, що на посаду виконуючої обов'язки директора Черкаської обласної філармонії призначено 23-річну Ольгу Сисоєву. Про це сьогодні він розповів під час прес-конференції.

"Для того, щоб бути директором філармонії не тільки треба знати, як співати чи грати на тому, чи іншому інструменті, а треба ще й мати можливість працювати, для того щоб вирішити проблемні питання. В тому, що керівник обласної ради, Валерій Черняк, дав шанс молодій людині попрацювати в цьому плані, немає нічого поганого. Мене дуже дивує, що в цьому шукають щось таке негативне", - сказав він.

Тулуб нагадав, що кілька місяців філармонія була без директора.

"І не один не пішов і не запропонував свою кандидатуру. Ні один не сказав, що можна зробити, щоб покращити умови роботи видатного колективу філармонії. Адже той, хто виконує обов'язки, не обов'язково "автоматом" залишиться на цій посаді. Вже створена комісія, є положення, буде проводитись конкурс. До речі, у склад комісії будуть входити депутати від різних політичних сил, наприклад Любов Майборода. Всі вони мають право сказати свою думку",- запевнив губернатор.

Нагадаємо, Ольга Сисоєва - депутат Черкаської міськради від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Черкащини не бачить нічого поганого у тому, що обласну філармонію очолила 23-річна "регіоналка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути