середа, 03 лютого 2010 10:30

Грузинські спостерігачі не будуть порушувати "спокій" українських виборів

Грузинські спостерігачі не будуть порушувати "спокій" українських виборів

Грузинські спостерігачі не будуть здійснювати моніторинг другого туру президентських виборів в Україні, заявила в середу на брифінгу прес-секретар президента Грузії Манана Манджгаладзе.

"Президент Грузії бажає успіху українського народу у виборі нового президента і зазначає, що Грузія не мала наміру втручатися у президентські вибори в Україні чи підтримувати будь-якого кандидата", - сказала Манджгаладзе.

За її словами, президент Грузії заявляє, що грузинське керівництво буде поважати вибір українського народу і готове співпрацювати з будь-яким обраним президентом, щоб вивести на новий етап грузино-українські відносини.

"Що стосується грузинських спостерігачів, то президент заявляє, що у зв"язку з неоднозначною реакцією по відношенню до них, Грузія не направить своїх спостерігачів на другий тур президентських виборів в Україні і закликає грузинських громадян, які покликані міжнародними організаціями в якості спостерігачів, повернуться на батьківщину", - сказала Манджгаладзе.

Нагадаємо, що присутність грузинських спостерігачів на першому турі виборів обернулося скандалом. Юлія Тимошенко стверджувала, що ці люди були зареєстрованими спостерігачами. Партія Регіонів переконувала всіх, що це спеціально навчені бойові формування, які можуть розіграти силовий сценарій у разі потреби.

Інтерфакс-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Грузинські спостерігачі не будуть порушувати "спокій" українських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути