Ексклюзиви
субота, 07 липня 2012 15:30

Гримчак: Ющенко співпрацюватиме з Януковичем і гоп-компанією, прикриваючись Україною

Гримчак: Ющенко співпрацюватиме з Януковичем і гоп-компанією, прикриваючись Україною
Юрій Гримчак вважає, що влада допомагає Ющенку у його передвиборчій кампанії. Фото: tsn.ua

Екс-президент Віктор Ющенко буде продовжувати співпрацювати з владою. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Гримчак.

"У вчорашньому інтерв'ю Віктор Андрійович підтвердив, що він збирається і надалі співпрацювати з владою. Тому що на запитання, чи можна йти і працювати у нинішній владі і чому велика кількість соратників так вчинила, було сказано — головне, з яких причин вони це зробили. Якщо це робилося заради України, то, звичайно, що можна. А так, що Віктор Андрійович навіть у туалет ходить не заради України, то зрозуміло, що він буде співпрацювати із Януковичем і його гоп-компанією, говорячи, що це заради України", - зазначив він.

Гримчак вважає, що влада допомагає Ющенку у його передвиборчій кампанії.

"Ви бачили, щоб комусь з опозиції дали три години ефіру на привладному каналі? При цьому, його потік свідомості ні разу не зупинили, ще й дали не відповісти на жодне запитання. Йому забезпечили безкоштовний передвиборчий піар. При чому, темою були заявлені плани на майбутнє і презентація програми. Але у його виступі найголовніше було: Юля — погана. Віктора Андрійовича нічого не навчили останні роки, бо на фоні того, що відбувається в Україні зараз — акції протесту, сльозогінний газ, мовний законорпоект, - у людини найголовніша проблема — призначення Тимошенко", - наголосив депутат.

"Нунсівець" вважає, що сприяння екс-президенту з боку влади не допоможе набрати необхідну кількість голосів на виборах.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак: Ющенко співпрацюватиме з Януковичем і гоп-компанією, прикриваючись Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути