четвер, 07 листопада 2013 23:53

Гордий Чечетов пообіцяв, що його фракція не стоятиме на колінах перед Європою

Гордий Чечетов пообіцяв, що його фракція не стоятиме на колінах перед Європою
Михайло Чечетов. Фото: informator.su

Партія регіонів не стоятиме на колінах перед Заходом і не дозволить представникам місії Європарламенту вказувати, як голосувати за законопроекти про лікування засуджених за кордоном.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Природно, що ми самі не можемо прийняти закони. Коли у Партії регіонів запитують, що сьогодні відбулося, я кажу: "Ви знаєте, Партія регіонів так швидко веде Україну до Європи, що опозиція за нами не встигає", - зазначив Чечетов.

За його словами, опозиціонери більше зайняті мітингами і демонстраціями.

Крім того, коментуючи заклики місії Кокса-Кваснєвського і Юлії Тимошенко підтримати той чи інший законопроект і вкластись у певні строки, "регіонал" наголосив: "А що було б, якби Ходорковський подзвонив в Думу і сказав: "Голосуйте так!"?"

"Навіщо так принижувати нашу країну? Ми не потерпимо такого приниження, щоби хтось із в'язниці керував парламентом", - підкреслив нардеп.

Він також запевнив, що фракція Партії регіонів "не буде стояти на колінах перед Заходом, щоби хтось із закордону вказував їй, як голосувати".

"Найбільша фракція – це фракція Партії регіонів. Кокс і Кваснєвський жодного разу не зустрілися з нами! Таке враження, що вони лобіюють якийсь свій приватний інтерес", – резюмував Чечетов.

Зараз ви читаєте новину «Гордий Чечетов пообіцяв, що його фракція не стоятиме на колінах перед Європою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути