субота, 20 квітня 2013 14:23

Голосування по відставці Азарова показало, що в "Батьківщині" бунт - Чечетов

Голосування по відставці Азарова показало, що в "Батьківщині" бунт - Чечетов
Михайло Чечетов. Фото: ukr.obozrevatel.com

Народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов переконаний, що голосування по відставці прем'єр-міністра Миколи Азарова показало, що фракція "Батьківщина" вже близька до розвалу, і наступної такої спроби не вдасться провести її лідеру, оскільки його вже скоро переоберуть.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

Голосування по відставці Азарова свідчить про те, що "позиція прем'єра сильна, що є більшість у парламенті, і що розвалюється опозиція", переконаний політик.

Коментуючи заяву лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, в якій він сказав, що опозиція не здасться і повторить спробу, народний депутат від фракції Партії регіонів зазначив: "Хотіти - не шкідливо. Справа в тому, що 20 осіб в опозиції відмовилося голосувати за відставку Азарова. Там бунт у фракції. Він же вигнав Кириленка, оскільки він з ними не згоден".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" розробили законопроекти по регламенту Ради: хочуть збиратися рідше

Говорячи про ініціативу лідера фракції "Батьківщина" провести ще одне голосування про відставку Азарова, він додав: "Поки він захоче, його переоберуть. Він же практично фракцією не керує".

"Люди вже просять одного: "Ми не хочемо бути в цей фракції". Але вони не до нас хочуть до нас йти, але і не хочуть блукати, вони кажуть: "Дайте нам можливість піти з "Батьківщини", і ми створимо свою незалежну фракцію", - підкреслив Чечетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не голосував за відставку Азарова, а Яценюк хоче повторити спробу

На його думку, те, що за відставку проголосувало 190 народних депутатів, нічого не свідчить, крім того, що "ми живемо в демократичній країні". "190 голосувала, але ми ж не в Радянському Союзі живемо, от якби за Сталіна голосували, то наступного дня розстріляли б. А ми живемо в демократичній країні", - висловив думку політик.

Нагадаємо, 19 квітня Верховна Рада не змогла висловити недовіру Кабміну і відправити його у відставку. За відповідну постанову опозиції проголосувало лише 190 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Голосування по відставці Азарова показало, що в "Батьківщині" бунт - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

135

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути