понеділок, 03 червня 2013 15:27

"Гламурна журналістка" з пулу Януковича святкувала 25-річчя у компанії Табачника
15

Фото: Фото: facebook.com

"Гламурна журналістка" Олена Березовська, яку раніше у ЗМІ називали коханкою Януковича, відзначила своє 25-річчя у компанії міністра Дмитра Табачника, екс-прем'єра України Вітольда Фокіна, скульптора-тусовщика Олега Пінчука та інших.

Олена Березовська, яка себе називає головним редактором видання The Kiev Times, з гордістю розмістила у себе на сторінці у Фейсбуці фотографії зі свого дня народження, який вона відзначала напередодні.

"Із першим Прем'єр-Міністром незалежної України Вітольдом Павловичем Фокіним", - коментує Березовська під фотографією.

"Ви не запитали, скільки у його сім'ї нерухомості в центрі Києва, яку вони в оренду здають? А то я збився з рахунку квадратних метрів...", - відповідає на її пост інший користувач соцмережі.

Журналістку, яка, майже у кожній своїй статті агітує за союз із Росією і "російський світ", не могли не привітати такі відомі українофоби як редактор "Київського телеграфу" Володимир Скачко та представник Інституту країн СНД Володимир Корнілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час прес-конференції Януковича за двері виштовхали Тетяну Чорновіл

Міністр Табачник на день народження гламурної блондинки відірвався на славу. Судячи з усього, останнім часом міністр Табачник на публіці частіше з'являється у компанії Олени Березовської, ніж зі своєю дружиною, актрисою театру Лесі Українки Тетяною Назаровою.

Цікаво, за чиї гроші 25-річна блондинка супроводжувала міністра під час його офіційного візиту в кінці квітня до Королівства Марокко, де судячи з фотографій, інших "видних журналістів" не було.

"Ми відправилися на екскурсію з Рабату в Марракеш. 330 км по ідеально гладкій дорозі ми подолали за 3 години. Марракеш називають серцем марокканського Сходу", - ділиться подробицями екскурсії у складі делегації Міносвіти журналістка.

Втім, судячи з деяких зізнань і фотографій на сторінці Березовської, вона і сама цілком могла б собі дозволити квиток до Касабланки.

"Я пішла в автосалон на Столичному шосе, побачила "Мерседес", він мені сподобався, я заплатила гроші і купила його", - зізнається Березовська, замість того, щоб пояснити, як же ж вона заробляє собі на життя.

Нагадаємо, у деяких ЗМІ також з'являлася інформація, що колишня учасниця прес-пулу президента Януковича Олена Березовська є дочкою одного з непублічних українських мільярдерів.

Зараз ви читаєте новину «"Гламурна журналістка" з пулу Януковича святкувала 25-річчя у компанії Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути