середа, 07 квітня 2010 11:31

Герман вже не шукає прес-секретаря для Януковича

Герман вже не шукає прес-секретаря для Януковича

Заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман заявляє, що поки що не бачить нагальної потреби розширювати прес-служба АП.

Про це вона сказала в коментарі ІМК.

"Ми дуже скоротили прес-службу Адміністрації Президента, і поки що ми не бачимо такої нагальної потреби її розширювати", - зазначила Герман, відповідаючи на запитання, чи буде когось призначено на посаду прес-секретаря президента України.

"Коли ми побачимо, що потреба існує, ми розширимо штат і когось призначимо. Поки що прес-службою президента керує Денис Іванеско, і, на мою думку, журналісти отримують всю необхідну інформацію про діяльність голови держави. Якщо ми будемо бачити, що цього недостатньо, ми будемо розширювати штат", - заявила Герман.

Коментуючи всілякі жарти про те, що на цю посаду було призначено В"ячеслава Піховшека чи ще когось, Герман порадила не сприймати цю інформацію серйозно.

Нагадаємо, раніше Адміністрація Президента планувала оголосити конкурс на посаду прес-секретаря президента України Віктора Януковича.

"Я думаю, ми оголосимо якийсь конкурс. Будемо шукати людину модерну, цікаву, це повинен бути талановитий журналіст, який вміє швидко і ефективно працювати", - сказала тоді Герман.

Зараз ви читаєте новину «Герман вже не шукає прес-секретаря для Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути