понеділок, 21 грудня 2015 15:00

Геращенко закликав ухвалити зміни для повноцінної роботи Нацполіції

Геращенко закликав ухвалити зміни для повноцінної роботи Нацполіції
Фото: Укрінформ

Народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко закликає невідкладно ухвалити законопроект №3225 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про Національну поліцію". Без нього не може повноцінно працювати Національна поліція.

Про це він заявив сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

"Хочу акцентувати увагу усіх лідерів фракцій та усіх представників парламенту на важливості невідкладно ухвалити законопроект №3225, який був підтриманий Комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності", - сказав Геращенко.

"Я пропоную за наполяганням фракції "Народний фронт", щоб цей законопроект був розглянутий завтра в першій половині дня. Без цього закону не може повноцінно працювати Національна поліція", - наголосив народний депутат.

Він також зауважив, що наразі законопроект повністю готовий для розгляду у сесійній залі, тому для його ухвалення знадобиться не більше 10 хвилин.

Як зазначається у пояснювальній записці, проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про Національну поліцію" приводить законодавство України у відповідність до Закону України "Про Національну поліцію".

Зараз ви читаєте новину «Геращенко закликав ухвалити зміни для повноцінної роботи Нацполіції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути