середа, 22 квітня 2015 13:18

Геращенко назвав прізвище ще одного нардепа, якого потрібно позбавити недоторканності

Геращенко назвав прізвище ще одного нардепа, якого потрібно позбавити недоторканності
Фото: uapress.info

Для об'єктивності прокуратура має внести до парламенту подання на зняття депутатської недоторканності з депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Капліна. Про це в інтерв'ю парламентським журналістам сказав нардеп з "Народного фронту" та радник керівника МВС Антон Геращенко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Він нагадав, що в інтернеті є відео, де Каплін сокирою вибиває двері до кабінету мера Полтави.

"Якщо слідувати логіці, то будь-який депутат може подзвонити міністру, прокурору чи судді і, якщо той не візьме трубку, взяти сокиру, прийти та виламати йому двері", - зауважив депутат.

Геращенко вважає, що треба заслухати кожного депутата, на якого прокуратура внесе подання про зняття недоторканності.

"Також ми маємо заслухати органи прокуратури і тільки вже після цього зробити висновки. Бо наша країна ще дуже далека від європейських принципів. Тому можуть говорити про тиск на парламент. Ми маємо розглянути кожен індивідуальний випадок", - додав політик.

Нагадаємо, що в ЗМІ з'явилися прізвища сімох народних депутатів, зняття недоторканності яких буде просити сьогодні в Раді генпрокурор Віктор Шокін. Серед них - Андрій Денисенко, В'ячеслав Константіновський, Андрій Лозовий, Ігор Мосійчук. Це з парламентської коаліції. Сергій Мельничук - позафракційний, входить до депутатської групи "Воля народу". Михайло Папієв і Сергій Клюєв з "Опозиційного блоку".

Зараз ви читаєте новину «Геращенко назвав прізвище ще одного нардепа, якого потрібно позбавити недоторканності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути