пʼятниця, 02 грудня 2011 13:44

ФСБ виділила 20 млн дол на "війну" з меджлісом - Джемілєв

ФСБ виділила 20 млн дол на "війну" з меджлісом - Джемілєв

Голова меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв повідомив, що російські силові структури виділили на діяльність проти меджлісу і для здійснення розколу серед кримських татар близько 20 мільйонів доларів, пишет "Сегодня".

За його словами, з цього приводу він спеціально запрошував у гості до Криму колишнього шефа СБУ Валентина Наливайченка, щоб порадитися з ним щодо можливих контрзаходів.

Наливайченко підтвердив, що теж має відомості про виділені кошти на ці цілі, але сказав, що навряд чи зможе чимось допомогти, оскільки нині він не при справах.

Крім того, за словами Джемілєва, російська пропаганда завжди намагається представити меджліс як затяту "антиросійську" структуру.

Політик зазначив, що Крим завжди розглядався як регіон, "де є стратегічні інтереси Росії".

"Робиться велика робота, щоб посилити опозиційні нам сили. Завдання їх - послабити меджліс. І це вже не мої слова, а формулювання МЗС України", - повідомив Джемілєв.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ виділила 20 млн дол на "війну" з меджлісом - Джемілєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути