понеділок, 03 червня 2013 14:16

"Фізично не дамо нікому гавкати" - "регіонал" обізвав "скотиною" тих, хто перебиватиме Януковича у Раді

"Фізично не дамо нікому гавкати" - "регіонал" обізвав "скотиною" тих, хто перебиватиме Януковича у Раді
Ярослав Сухий ФОТО: tsn.ua

У Партії регіонів не знають, коли Президент Віктор Янукович виступить перед парламентаріями, але обіцяють забезпечити йому в Раді комфорт

Про це "Комментариям" заявив народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий.

"Я не знаю, коли це має бути, але коли б це не було, ми йому забезпечимо нормальні умови, щоб він нормально виступив і ніяка скотина не переривала Президента", - підкреслив нардеп.

На уточнююче запитання, як це "регіонали" будуть робити, Сухий відповів: "Ну так, фізично не дамо нікому гавкати, бо буде виступати Президент".

"Подобається він комусь чи не подобається, але у нас є Герб, Гімн, ми символіку маємо, Президента, конституційні права, тому він буде виступати тоді, коли вважатиме за потрібне", - зазначив нардеп.

Політик повідомив, що він особисто звернення ще не бачив, а лише чув про нього. Також нардеп не знає точної дати, коли президент Янукович виступить зі зверненням у Верховній Раді: "Це може бути вівторок, середа або четвер".

"Те, що Президент повинен виступити, - безумовно дуже правильно, тому що у нас накопичилося дуже багато викликів. Ми повинні сконцентрувати всі зусилля, а не розхитувати човен української державності", - підсумував Сухий.

Нагадаємо, сьогодні лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що Янукович направив до Верховної Ради своє щорічне послання у письмовій формі. При цьому Єфремов не виключив, що Президент може особисто прийти до парламенту і виступити з посланням перед депутатами за умови, що опозиція не влаштує в залі черговий демарш.

Зараз ви читаєте новину «"Фізично не дамо нікому гавкати" - "регіонал" обізвав "скотиною" тих, хто перебиватиме Януковича у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

138

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути