середа, 26 жовтня 2022 19:30

Спецтема: Війна Росії проти України

"Фанат Радянського Союзу і Пугачової" – Кондратюк розповів про путініста Сосєдова

"Фанат Радянського Союзу і Пугачової" – Кондратюк розповів про путініста Сосєдова
Сергій Сосєдов заявляв, що підтримує окупацію Росією Криму. Фото: ТАСС

Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк розповів про учасника шоу "Х-фактор", росіянина Сергія Сосєдова, який підтримує окупацію Росією територій України.

Кондратюк згадав, як Сосєдов завжди висловлювався "за" Радянський Союз. Про це продюсер сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі Rostyslove Production.

"У нас були такі заруби з Сосєдовим. Він просто фанат Радянського Союзу, Пугачової. Коротше, такий совок, совок. Це було дивно, і я так різко реагував на це. Я вже не розумію, чи була спроба з'ясувати стосунки, чи це просто таке пікетування", – розповів Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник бару в Тбілісі поставив на місце "хорошу росіянку" Собчак

"Ту ахінею, яку він сказав про Крим після 2014 року, чесно кажучи. Сказати, що я впав на дупу, я не можу сказати, ну я просто відкрив рот і думаю: "Ну навіщо, що тобі поганого тут робили?" Він звичайно трохи не від цього світу, істеричка, я б з таким не дружив", – сказав продюсер.

Сергій Сосєдов є у базі сайту "Миротворець".

19 жовтня президент Володимир Зеленський затвердив санкції РНБО проти низки артистів з України і РФ. У санкційний список потрапили артисти Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова.

У лютому російський співак Микола Басков приймав у Москві втікачку Оксану Марченко, дружину підозрюваного у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепа Віктора Медведчука.

Зараз ви читаєте новину «"Фанат Радянського Союзу і Пугачової" – Кондратюк розповів про путініста Сосєдова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути