пʼятниця, 07 жовтня 2016 15:32

Фабрику Порошенка оштрафували

Фабрику Порошенка оштрафували
kommersant.ru

Липецьку кондитерську фабрику Roshen, яка належить президентові Петру Порошенку, оштрафував Ростехнагляд і російська прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завод Порошенка досі не декомунізували

"В АТ "Липецька кондитерська фабрика Roshen технологічна схема газового обладнання не відповідає фактичному розташуванню обладнання, на зовнішніх ділянках газопроводів є сліди корозії. На земельних ділянках, що входять в охоронні зони газорозподільних мереж, склад будівельних матеріалів", - повідомили в прокуратурі Липецької області.

Крім Roshen, перевірили ще три об'єкти.

За результатами перевірки відносно посадових осіб винесені постанови про адміністративне правопорушення. Винні оштрафовані на 20 тис. рублів кожен (8,3 тис. грн).

Roshen об'єднує низку кондитерських фабрик в Україні, а також Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).

Президент Петро Порошенко після вступу на посаду 2014 року заявив про намір продати активи. Для цього найняв інвестиційні компанії Rothschild і ICU.

Однак через відсутність покупців 14 січня 2016-го був підписаний договір, за яким Порошенко передав свою частку в корпорації Roshen у незалежний "сліпий" траст Rothschild Trust на час свого президентства.

Зараз ви читаєте новину «Фабрику Порошенка оштрафували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути