понеділок, 04 лютого 2013 10:27

Європейська партія пропонує Катеринчука у ролі єдиного опозиційного кандидата на виборах мера в Києві

Європейська партія пропонує Катеринчука у ролі єдиного опозиційного кандидата на виборах мера в Києві
Фото: infosmi.net

Політрада Європейської партії України звернувся до партій "УДАР", "Батьківщина" і ВО "Свобода" із закликом висунути главу ЄПУ Миколи Катеринчука єдиним кандидатом від опозиційних сил на виборах мера Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1025-річчя згвалтування Києва

"Європейська партія України має досвід участі в останній виборчій кампанії столиці, за результатами якої отримала депутатську фракцію" Блок Миколи Катеринчука "у Київській міськраді. Ми завжди критично оцінювали міську владу ... Сам Микола Катеринчук систематично брав участь у пленарних засіданнях депутатського корпусу Києва, виступав із заявами та зверненнями на підтримку киян і всіляко добивався поліпшення ситуації в Києві в межах свої повноважень", - йдеться у зверненні, розміщеному на сайті ЄПУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина київських депутатів від опозиції підтримує Порошенка – нардеп

"Звертаємося до згаданих вище політичних сил з пропозицією висунути його єдиним кандидатом від опозиційних сил на посаду мера Києва. Вважаємо, що досвід Миколи Катеринчука, як політика всеукраїнського рівня та одного з лідерів опозиційного руху в країні, стане запорукою поліпшення добробуту киян, успішного розвитку столиці , як одного з найбільших європейських міст та слугуватиме покращенню іміджу України на світовій арені ", - підкреслює політрада партії.

Зараз ви читаєте новину «Європейська партія пропонує Катеринчука у ролі єдиного опозиційного кандидата на виборах мера в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути